Suntem cu totii diferiti. Din fericire

Despre noi

Promisiune

O vizită la Mobexpert Outlet este întotdeauna o ocazie de a descoperi o mare varietate de produse care poartă garanția calității Mobexpert, la prețuri întotdeauna reduse.
Specialitatea noastră este să explorăm continuu o vastă rețea de peste 400 de furnizori din România și de pe trei continente, în căutarea celor mai interesante oportunități de moment. De aceea, produsele nu zăbovesc prea mult timp la noi și, o dată epuizate, nici nu se repetă.

Știm că adesea nu credeți că o vizită la un outlet merită drumul sau timpul. Și suntem conștienți că aveți adesea dreptate. Dar nu și în cazul Mobexpert Outlet.

De ce suntem diferiți


Știm că este greu de crezut că un magazin în care toate produsele au permanent o reducere între 20% și 80% poate exista pe termen lung. Citiți aici de ce modelul Mobexpert Outlet ne permite să facem acest lucru și să avem o afacere sănătoasă.


Știm că mulți dintre dumneavoastră cred că un Outlet expune o prea mică varietate de produse și nu merită efortul unei vizite, fie ea și virtuală. Citiți aici despre rețeaua nostră globală de furnizori și motivele pentru care avem o mare varietate de produse noi.