Suntem cu totii diferiti. Din fericire

Metoda de plata

Ai venit, ai văzut, ți-a plăcut!

Noi vrem ca experiența ta să fie placută și simplă până la capăt. Inclusiv când vine momentul să achiți factura.
La Mobexpert Outlet, poți plăti exact așa cum vrei și cum îți este la îndemână:

Numerar

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 10.000 lei / zi (persoană fizică) și 5.000 lei / zi (persoană juridică), aceasta fiind valoarea comenzii cu TVA. Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa Mobexpert ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Ordin de plata (OP)

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Plata se face prin transfer bancar către S.C. M&D Retail Outlet SRL, cod unic de înregistrare: R024559981  în contul: RO10BUCU046552892511RO06, Banca: Alpha Bank România. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către outlet@mobexpert.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.

Gift Card Mobexpert Outlet

Oferă în dar un Gift Card, iar persoana dragă vine cu el în magazinul Mobexpert Outlet și își alege orice dorește din colectia Mobexpert de mobilier și decorațiuni.

Numerar/Card în magazin

Plata se poate face în numerar sau cu card la casieria magazinului Mobexpert Outlet. Cardurile bancare acceptate sunt Visa/MasterCard.