Suntem cu totii diferiti. Din fericire

ROSA Cada baie, 170x75 cm, acril

1.133,00 Lei

567,00 Lei

Disponibilitate: in stoc

ROS17075
170 cm
40 cm
75 cm
Acril
Alb
Alb
  • Descriere

Cada Rosa este realizata din acril, are forma dreptunghiulara si se distinge printr-o tesitura delicata a interiorului cu forma ergonomica si muchii usor rotunjite. Aceasta are capacitatea de a pastra apa la temperatura dorita mai mult timp. In acelasi timp, gratie materialului din care este fabricata, are o greutate scazuta, putand fi transportata si manipulata cu usurinta. De asemenea, acrilul este mai rezistent si mai usor de intretinut decat alte tipuri de materiale folosite la fabricarea cazilor. Acrilul sanitar este un material sintetic cu o suprafata foarte dura, care ofera cazilor un nivel sporit de confort. Este antibacterian si prezinta o suprafata neteda, fara porozitate, ceea ce impiedica acumularea impuritatilor si previne aparitia bacteriilor si a mucegaiului. Acest material se intretine usor pe o perioada indelungata de timp in conditiile in care se respecta instructiunile de instalare si utilizare. 
 
Cada Rosa se poate folosi in orice tip de baie, fiind un model clasic. Poate fi incastrata, ingropata sau asezata pe suport. 
 
Cada nu include sifonul de scurgere, ventilul si preaplinul. Suportul de cada si sistemele de prindere se achizitioneaza separat.
 
Dimensiuni: L.170 x l.75 x H.40 cm.
Material: acril.
Culoare: alb.