Suntem cu totii diferiti. Din fericire

STUDY Extensie Birou

696,00 Lei

383,00 Lei

Disponibilitate: in stoc

WSD006
100 cm
70 cm
50 cm
Pal / mdf
Alb
  • Descriere

Retur birou Study este o extensie functionala a biroului din aceeasi gama care mareste spatiul de lucru, oferind mai mult confort. De acum este o placere sa lucrati de acasa, mai ales in conditiile in care aveti la indemana tot ce va trebuie. Daca ii mai adaugati si un strop de culoare, cu o veioza sau o fotografie, spatiul vostru de lucru de acasa va deveni cel mai inspirat  si productiv loc, de unde va puteti desfasura activitatea, imbinand confortul cu relaxarea.

Design-ul deosebit ce combina liniile drepte cu colturile rotunjite, ii ofera acestuia, pe de-o parte, un aer cald si un aspect placut si, pe de alta parte, dimineaza riscul de accidentare.

Materialele din care este realizat sunt de cea mai buna calitate, fiind realizat din MDF, de 4 cm., acoperit cu mai multe straturi de lac alb. Aceste materiale ii confera rezistenta in timp, un design deosebit si faciliteaza procesul de curatare.

Dimensiuni: L.100 x l.50 x H.70 cm.
Material: MDF de 4 cm. acoperit cu mai multe straturi de lac.
Culoare: alb.

Gama Study este o solutie eleganta si completa pentru cerintele moderne ale unui "home office" modern si functional. De acum este o placere sa lucrezi de acasa, mai ales cand ai totul la indemana si cand biroul tau iti ofera spatiul de care ai nevoie.

Retur biroul Study face parte din gama Study care cuprinde:
=> birou