Suntem cu totii diferiti. Din fericire

Reducerile sunt transferate catre client.

Produsele pe care le veți găsi la Mobexpert Outlet ajung la noi fie din magazinele mari ale Grupului Mobexpert, fie direct de la furnizorii Mobexpert din toată lumea, fie direct din fabricile noastre din România.

Specialitatea noastră este să găsim și să aducem în magazin acele oportunități – lichidări de stocuri și de colecții – care îmbină calitatea produselor cu un preț de nerefuzat. De câte ori găsim o astfel de oportunitate, transferăm în prețurile noastre de raft orice reducere obținem de la unul dintre furnizori.

Ce înseamnă preț de nerefuzat și care este modelul Outlet?

Primul nostru furnizor sunt magazinele Mobexpert. La finalul fiecărui sezon, după campaniile de reduceri, Mobexpert Outlet preia întregul stoc de marfă care trebuie să plece din magazine pentru a face loc unor noi colecții.

Reușim să afișăm reduceri de până la 80% - ceea ce, desigur, înseamnă o pierdere mare în comparație cu prețul inițial de achiziție. Din fericire, doar 1% sau 2% din produsele din colecțiile Mobexpert ajung la noi la final de sezon. Pentru că suntem un grup integrat, judecăm lucrurile în ansamblu: stocarea produselor și blocarea spațiilor din magazine ne-ar costa mult mai mult, chiar și pentru 1% din totalul colecțiilor. Imaginați-vă că, în doi ani, aceste stocuri, aparent nesemnificative, ar ajunge să blocheze o suprafață egală cu cea a unui teren de fotbal…

Apartenența la Grupul Mobexpert înseamnă, pe de altă parte, și că avem acces cu prioritate la orice oportunitate apare într-una dintre fabricile noastre din România.  Dacă, de exemplu, la schimbarea colecțiilor în fabrica noastră de canapele rămâne un stoc de 300 sau 400 de metri din fiecare model de stofă, le introducem în calculația de preț la 1 euro pentru un metru liniar, iar canapeaua dumneavoastră va fi astfel cu 30% mai ieftină, dar va fi un produs fără continuitate.

Procedăm în același fel cu semifabricatele care există în stocurile din fabricile de mobilă, fie că e vorba despre lemn, sticlă, feronerie sau pal.

În acest fel, fabricile Mobexpert sunt întotdeauna “curate” din punct de vedere al stocurilor nefolosite, utilizează eficient banii pentru a finanța doar producția curentă, iar dumneavoastră găsiți la Outlet produse la prețuri excepționale. Am spune că este o formulă în care toată lumea câștigă.

Evident, acestea nu pot fi suficiente pentru a satisface nevoia dumneavoastră de produse variate și accesibile ca preț. De aceea, urmărim și negociem în permanență orice oportunitate de lichidare de stoc sau final de colecție la toți cei 400 de furnizori externi ai Mobexpert, pe toate continentele, fie că este vorba despre fabricanți de sticlă, de mobilă sau de covoare. Reușim astfel să vă oferim, în același timp, calitatea Mobexpert și un avantaj de 20%, 30%, 50% sau chiar mai mult față de prețul normal, pentru fiecare produs pe care îl întâlniți la Outlet.


“Îmi place să am de unde alege într-un magazin. Nu e varietate la un outlet.”

Știm că mulți dintre dumneavoastră cred că un Outlet expune o prea mică varietate de produse și nu merită efortul unei vizite, fie ea și virtuală. Citiți aici despre rețeaua nostră globală de furnizori și motivele pentru care avem o mare varietate de produse noi.


“Mă interesează calitatea, nu doar prețul. N-am încredere că o găsesc la un outlet.”

Conceptul de outlet e adesea asociat cu ideea de produse deteriorate sau cu anumite defecte. Aflați aici informațiile despre calitatea produselor Mobexpert Outlet.